Voedselbank Amstelveen

Verhuizing Voedselbank Amstelveen!

In November 2023 is de Voedselbank Amstelveen verhuisd van de Landtong 2 naar de Bouwerij 102. Hiervoor werd hard gewerkt en zijn we de vele sponsors dankbaar voor hun hulp!

Onze verlanglijst om de vrijwilligers nog beter in staat te stellen de vele Amstelveense gezinnen te blijven helpen is: 

 

1. (Hulp bij) het inrichten van een simpele keuken (combimagnetron, kookplaat, (tafelmodel) koelkast 

2. Sponsor één van onze klantgezinnen (zie actie elders op deze site) voor 5,- per week (dat is meest belangrijk voor de lange termijn!) 

3. Voor 2024: een Elektrische Bus (omdat we onze bus erg oud is, we ons moeten voorbereiden op de regels in Amsterdam EN omdat het beter is voor het milieu!)

 

4. Hondjes (nog 30 o.i.d.) want ze zijn zo populair onder de vrijwilligers, dat we er liefst nog 30 hebben om iedereen te bedienen en minder te tillen. 

5. Een Koelruimte voor het langer kunnen bewaren van groeten en fruit Stichting Amstelidee heeft dit aan ons gedoneerd, HELEMAAL GEWEDLIG: goedkoper inkopen, beter bewaren, etc.). 

6. (Hulp bij) het maken van de bespreekruimten voor de Intake gesprekken met klanten Heemraad gaat hierbij helpen, TOP!

7. (Transport)Hondjes voor het vervoer   Amstelidee, Stichting STINAK en Martinez hebben dit geregeld, geweldig!

8. 4 Bureaus en stoelen voor het voeren van alle gesprekken met klanten  KPMG Amstelveen heeft dit geregeld, geweldig!

9. Bus met Chauffeur voor de verhuizing zelf   DE BOEM heeft dit geregeld, geweldig!

U kunt of doneren in geld, goederen of helpen met (onderdelen van) de inrichting. Alle hulp is welkom. (we hebben momenteel wel genoeg handjes / vrijwilligers). 

U kunt ook mailen met rvanhagen@caiway.net, dan helpt hij u verder. 

  Bekijk alle
02/08/2023 | 19:05

KPMG Doneert Bureaus en stoelen!

Voor onze nieuwe locatie zijn bureaus gewenst om de vertrouwelijke gesprekken met onze klanten ne potentiële klanten te kunnen voeren.  Partner KPMG heeft 4 bureaus en 4 bureaustoelen en nog eens 2 mooie hoge tafels met zes barkrukken geregeld. Helemaal geweldig. BEDANKT! 

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?