Voedselbank Amstelveen

Sponsor een gezin

Als u wilt dat elk gezin genoeg te eten heeft én voldoende Groente en Fruit krijgt in onze pakketten, steun dan onze actie "Sponsor een Gezin". 

Gelukkig krijgen we dankzij vele particulieren en bedrijven al veel voedsel, maar vooral verse groente en fruit komen we nog tekort om iedereen wekelijks een gezond voedselpakket te geven. Omgerekend is dat een tekort per gezin van ongeveer € 5,- per week . Daarom is de actie "Sponsor een Gezin" gestart. Doel is een gezin dat het even moeilijk heeft voor langere tijd te sponsoren en één van de (ongeveer) 140 gezinnen uit de brand te helpen.

Per jaar bedragen de kosten voor een heel gezin dus € 250,-. Fantastisch als u een gezin sponsort! 

Als bedrijf kunt u deze donatie als kosten opvoeren aangezien wij een ANBI stichting zijn. 

Als particulier is het mogelijk uw donatie te doen in de vorm van een periodieke gift (de belastingdienst eist dan een identieke gift van 5 jaar of langer). U krijgt bij zo'n periodieke gift ook een deel van uw donatie als het ware terug van de belastingdienst.  De Voedselbank kan u helpen met het formulier dat u hiervoor voor de Belastingdienst moet invullen. Als u een periodieke gift wil doen, wacht dan wel even met de eerste betaling tot nadat het document is ingevuld. Mail als u hierover meer wil weten met  rvanhagen@caiway.net.

22/06/2024
16:09

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
14/11/2023 | 16:20

BENEFIETAVOND GROOT SUCCES

Beste Mensen,  Ondernemend Amstelveen heeft zijn hart laten spreken!  Maar liefst 100 Cliënten, Vrijwilligers en vooral Ondernemers waren door de medewerking van de Rotary op 9 november verzameld op onze nieuwe locartie in de Bouwerij 102. Daar had Kragtwijk Catering samen met de Wine Kitchen at Sea en twee Cliënten van ons gekookt "uit de krat". Erg gezellig was het, maar ook informatief en aan het einde van de avond waren er 50! nieuwe gezinnen gesponsord. Daarmee nemen we een enorme stap in de goede richting. Ondernemend Amstelveen, BEDANKT.  Vanwege de groei in gezinnen moeten we nog even door, maar we zitten al op bijna 100 gesponsorde gezinnen nu. HEERLIJK.      

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?