Communicantjes 2023

Amstelveense communicantjes sparen voor anderen

Op zondag 23 april hebben we in een feestelijke communieviering het inzamelen en sparen afgesloten. De communicantjes hebben in totaal € 549,54 opgehaald. Wat een fantastisch bedrag! Alle spaarders en gevers, hartelijk, hartelijk dank! Samen kunnen we veel. Top!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samenleven doe je niet alleen: geef en deel. In de veertigdagentijd staan de communicantjes van de H. Maria Parochie in Amstelveen stil bij anderen: door bijvoorbeeld kleine klusjes in huis te doen, zamelen ze geld in voor een goed doel, de Voedselbank Amstelveen. Of ze sparen zelf wat door wat (zak)geld opzij te leggen. Kleine intenties voor het goede.

Geen cash in huis voor het inzamelen of het sparen? Doneer dan hier. Of gebruik de QR-code. Merci beaucoup!

 

De communicantjes zullen hun Eerste Heilige Communie doen op zondag 23 april 2023 in de St. Urbanuskerk in Amstelveen-Bovenkerk. Een mooi feest, waarbij geven en delen ook centraal staan.

09/05/2023
09:34

Ronald

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?