Voedselbank Amstelveen

Kom in actie voor de Voedselbank in Amstelveen!

Door de inflatie en hoge energieprijzen komen steeds meer mensen in financiële problemen en moeten ze een beroep doen op de Voedselbank. Ook in Amstelveen ziet de Voedselbank een flinke toename van het aantal gezinnen dat een voedselpakket nodig heeft. Wekelijks halen momenteel 142 gezinnen een pakket op. Hieronder bevinden zich 185 kinderen tot 18 jaar. De verwachting is dat dit aantal in 2023 weer flink zal toenemen. 

Start nu zelf jouw actie voor de voedselbank in Amstelveen. Deze site is hiervoor speciaal ontwikkeld. Zo haalden Marijke en Michael met twee prachtinitiatieven in 2022 flinke bedragen op en konden zij door de site gemakkelijk meekijken hoe het bedrag langzaam opliep. 

Als je hulp nodig hebt bij een actie of andere vragen hebt, mail dan met Rogier van Hagen: rvanhagen@caiway.net 

Of doneer simpelweg direct wat je kunt missen bij één van de lopende acties. 

 

Lees meer Lees minder

Start zelf een actie en maak je eigen pagina, waarmee alle vrienden en sponsoren direct kunnen overmaken. Elk bedrag is welkom? Kijk hieronder voor eerdere acties van anderen.

Start actie
28/03/2023
12:56

Anoniem

Aan: Voedsel Inzameling
Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?